Свържи се с нас: +359 890 564444 | e-mail: OFFICE@OSTROVIT.BG
ВХОД | РЕГИСТРАЦИЯ
OstroVit

ВХОД

Email
Паролаили

Aqua Kick / Advanced Hydration with Vitamin C

No.38167
Разфасовка
10 грама, 1 Доза - 0.95 лв.
24 x 10 грама, 24 Дози - 22.80 лв.
300 грама, 30 Дози - 30.95 лв.
Вкус
- Избери вкус -
Лимон и лайм
Цена22,80 лв.
Количество
Висококачествени съставки
Лабораторно тествани
Най-добра цена гарантирано

Информация

OstroVit Aqua Kick Vitamin C е хранителна добавка, която може да ви помогне лесно и бързо да осигурите на организма си необходимото дневно количество витамин С. Тази съставка, известна със силните си антиоксидантни свойства, изпълнява редица важни роли в организма и неговият дефицит може да се окаже много вреден. Ако диетата ви е бедна на витамин С и постоянно се чувствате слаби, пакетчетата OstroVit Aqua Kick с витамин С, налични с аромат на лимон-лайм, могат да решат проблемите ви.

Ролята на витамин С в организма ви

Витамин С, който е аскорбинова киселина, често се използва в случай на настинка или други видове инфекции. Въпреки че веществото всъщност не смекчава симптомите на заболяването, по отношение на превенцията може да съкрати ефекта му. Освен това, витамин С подпомага редица процеси в организма - участва в производството на колаген, подпомага заздравяването на рани, активира ензимите, увеличава усвояването на желязото, укрепва зъбите и има силно антиоксидантно въздействие.

Човешкият организъм не може сам да произвежда витамин С, затова е важно да го приемате редовно под формата на храна или добавки. Когато нивото на аскорбинова киселина драстично спадне, може да изпитате характерни симптоми под формата на обща слабост, мускулни и ставни болки, подкожно кървене, синини, подуване на венците или възпаление на лигавицата. Ако възнамерявате да предотвратите развитието на подобни симптоми, свързани с дефицит на витамин С, изберете сашета OstroVit Aqua Kick с витамин С, които могат да се окажат много полезни, когато:

      диетата ви е бедна на витамин С
      не ядете достатъчно пресни зеленчуци и плодове
      нивото на желязото ви е ниско
      чувствате се уморени
      боледувате често

Свойства на Aqua Kick витамин С
Хранителна добавка Aqua Kick Vitamin C под формата на водоразтворим прах с вкус на лимон-лайм е изключително удобна алтернатива на класическите хапчета. Всичко, което трябва да направите, е да смесите саше с бутилка вода. По този начин получавате освежаващ продукт, който можете да пиете вместо вода през целия ден. Една порция от продукта осигурява до 1000 mg аскорбинова киселина.


Основните характеристики на добавката:

      ПЪЛНА ПОДКРЕПА НА ОРГАНИЗМА - Аскорбиновата киселина може да се използва по много повече начини, отколкото просто за превенция на инфекции. Той поддържа много органи и системи, както и подобрява общото здравословно състояние.
      ЕФЕКТИВЕН АНТИОКСИДАНТ - Благодарение на силните антиоксидантни свойства, витамин С унищожава свободните радикали и следователно инхибира процесите на стареене и противодейства на туморния риск.
      ВИСОКА ДОЗА - Една порция от добавката съдържа 1000 mg витамин С. Ако се използва редовно, такава доза ще ви осигури оптимално ниво на аскорбинова киселина, благодарение на което няма да бъдете изложени на дефицит на тази ценна съставка.
      ВКУСНА АЛТЕРНАТИВА НА ВОДАТА - Витамин С под формата на водоразтворими сашета е интересна алтернатива за тези, които не обичат питейната вода. След като разтворите праха в бутилка вода, получавате освежаваща напитка, която да консумирате през целия ден.


Начин на употреба: Смесете съдържанието на сашето в 1,5 л вода. Консумирайте през целия ден.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не използвайте продукта като заместител (заместител) на разнообразното хранене. Препоръчва се балансирана диета и здравословен начин на живот. Не поглъщайте, ако сте алергични към някоя от съставките. Деца, бременни, кърмещи жени, хора с предразположение към образуване на камъни в бъбреците или такива с камъни в бъбреците не трябва да приемат продукта. Продуктът е предназначен за възрастни. Да се ​​пази извън обсега на деца.

Още от категория Витамини

 • Collagen + Vitamin C / Powder
  Collagen + Vitamin C / Powder
  400 грама, 40 Дози
  43,95 лв.
 • Aqua Kick / Advanced Hydration with ADEK / Vitamin A + D + E + K
  Aqua Kick / Advanced Hydration with ADEK / Vitamin A + D + E + K
  10 грама, 1 Доза
  0,95 лв.
 • Magnesium + Vitamin D3 2000 IU + B6
  Magnesium + Vitamin D3 2000 IU + B6
  120 Таблетки, 60 Дози
  17,95 лв.
 • Vitamin D3 + K2 MK-7 Drops
  Vitamin D3 + K2 MK-7 Drops
  30 мл, 1044 Дози
  31,95 лв.
 • ВИЖ
  ВСИЧКИ