Свържи се с нас: +359 890 564444 | e-mail: OFFICE@OSTROVIT.BG
ВХОД | РЕГИСТРАЦИЯ
OstroVit

ВХОД

Email
Парола



или

Beauty Blend for Shape

No.53006
Разфасовка360 грама, 18 Дози
Вкус
- Избери вкус -
Ягода
Цена42,95 лв.
Количество
Висококачествени съставки
Лабораторно тествани
Най-добра цена гарантирано

Информация

OstroVit Beauty Blend for Shape

OstroVit Beauty Blend for Shape е висококачествена хранителна добавка, която е източник на концентрат на суроватъчен протеин от мляко, както и коняк глюкоманан и мултиензимния комплекс DigeZyme®. Това е препарат на прах, с нежен вкус на кремообразна ягода, който не съдържа добавена захар. Това е продукт, създаден за хора, които обръщат внимание на външния вид на своята фигура.

OstroVit Beauty Blend for Shape – източник на ценни съставки

     Суроватъчен протеин концентрат - суроватъчният протеин се произвежда от суроватка, която е страничен продукт от производството на сирене. Той е животински източник на протеини, който се отличава с добра разтворимост и отлична усвояемост.

     Глюкоманан конджак - фракция от водоразтворими фибри, получени от корена на азиатското растение конджак, известно още като конджак. Глюкомананът е ценен пребиотик и има силни водосвързващи свойства.

     Мултиензимен комплекс DigeZyme® е препарат, който съдържа храносмилателни ензими, т.е. вещества, които позволяват правилното протичане на храносмилателните процеси в организма и са макромолекулни протеини, отговорни за разграждането на сложните съединения до по-прости форми. Съставките на DigeZyme® включват:

     α-амилаза, който е ензимът, отговорен за разграждането на полизахаридите до монозахариди.
     Неутрална протеаза - ензим от групата на пептидазите, който отговаря за разграждането на протеините до пептиди и аминокиселини.
     Лактаза - ензим, който е отговорен за разграждането на лактозата или млечната захар до глюкоза и галактоза.
     Липаза - група от ензими, които са отговорни за разграждането на мазнините.
     Целулаза - ензим от групата на хидролазите, катализиращ връзките между глюкозните молекули в целулозата, в резултат на което се образува глюкоза.

Начин на прием:
Разтворете 1 порция от 20 g (2 лъжички) в 150 ml мляко или вода. Консумирайте три порции на ден преди хранене.

Още от категория

  • ВИЖ
    ВСИЧКИ