Свържи се с нас: +359 890 564444 | e-mail: OFFICE@OSTROVIT.BG
ВХОД | РЕГИСТРАЦИЯ
OstroVit

ВХОД

Email
Паролаили

Cooking Spray / Butter

No.38033
Разфасовка250 мл
Цена14,95 лв.
Количество
Висококачествени съставки
Лабораторно тествани
Най-добра цена гарантирано

Информация

Масло за готвене OstroVit с аромат 250 мл
OstroVit Cooking Spray Butter с аромат е иновативно масло за готвене със спрей за готвене. Заключено в бутилка с удобен спрей, рапичното масло с вкус на масло ще бъде подходящо в много ситуации. Можете да го използвате за пържене, скара и печене. Продуктът ще ви позволи лесно да контролирате количеството използвано масло.

За кого е предназначен ароматизираното масло за готвене OstroVit?
Ароматизираното масло за готвене OstroVit е чудесна алтернатива на традиционното масло - вкусът му е еднакво добър, но не изгаря на тиган. Допълнителната мазнина в продукта е незаменима част от ежедневното балансирано хранене. Ако го консумирате, вие повишавате усвояемостта на такива витамини като A, D, E и K, благодарение на което вашият организъм може да работи по-добре.

Масло с аромат на масло от OstroVit е нещо за всички любители на готвенето, тези, които обичат вкуса на маслото и искат да се грижат за здравето и фитнеса си. Продуктът, доставен с прецизен дозатор, ви позволява лесно да намалите количеството мазнини. Благодарение на комбинацията от свойства на рапично масло и аромат на масло, спреят се представя перфектно с всички съставки, които се съчетават с маслото, например яйца, зеленчуци, пържоли.

Основни свойства на ароматизираното масло за готвене от OstroVit.

ЛЕСНО ДОЗИРАНЕ - Удобният спрей ще ви помогне да контролирате количеството на използваната мазнина, както и да покриете тигана или друга тенджера с равномерен слой мазнина.
ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ - Благодарение на факта, че можете лесно да контролирате размера на порциите, използвате по-малко продукт и следователно той става по-ефективен и достатъчен за дълго време.
ЗА ПЪРЖЕНЕ, ПЕЧЕНЕ И СТУДЕНИ ЯСТИЯ - Рапичното масло с вкус на масло ще се представи добре в много ситуации, напр. за пържене на тиган, печене или приготвяне на салати и други студени ястия.
ЗА ХОРА НА ДИЕТ - Продуктът е предназначен и за лица, които отслабват и са на диета с ниско съдържание на мазнини. Благодарение на лесното дозиране можете да сте сигурни, че няма да надвишите препоръчания прием на масло.

Още от категория Спрейове за готвене

 • Cooking Spray / Coconut
  Cooking Spray / Coconut
  250 мл
  14,95 лв.
 • Cooking Spray / Olive Oil
  Cooking Spray / Olive Oil
  250 мл
  14,95 лв.
 • ВИЖ
  ВСИЧКИ