Свържи се с нас: +359 890 564444 | e-mail: OFFICE@OSTROVIT.BG
ВХОД | РЕГИСТРАЦИЯ
OstroVit

ВХОД

Email
Паролаили

Cooking Spray / Olive Oil

No.38035
Разфасовка250 мл
Цена14,95 лв.
Количество
Висококачествени съставки
Лабораторно тествани
Най-добра цена гарантирано

Информация

OstroVit Спрей за готвене Зехтин 250 мл
OstroVit Cooking Spray Olive Oil е маслиново масло от най-високо качество, налично в бутилка със спрей. Екстра върджин зехтин е богат на естествени съставки, като по този начин може да поддържа вашето здраве. Той ще бъде идеален като добавка към салати и други студени ястия, както и ще се представи добре при пържене и варене.

За кого е предназначен OstroVit спрей за готвене със зехтин?
Екстра върджин зехтин е естествена растителна мазнина, направена от маслини. Съставът му включва големи количества мононенаситена олеинова киселина, която е в състояние да намали възпаленията и да предпази от растежа на рака, и Омега-3 и Омега-6 киселини, както и витамини А, D, Е и К, които заедно подпомагат работата на много системи.

Спрей зехтин от OstroVit е предназначен за всички, които искат да намалят количеството мазнини, които консумират ежедневно. Благодарение на удобен спрей, можете лесно да дозирате продукта и да контролирате употребата му. Маслината ще бъде полезна при приготвянето на различни ястия. Въпреки че можете свободно да го използвате за печене и пържене, ценните му свойства се запазват, когато се сервират студени.

Основни свойства на маслиновото масло за пръскане OstroVit
Проверете свойствата на OstroVit спрей за готвене със зехтин:

ПЪЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ - Зехтинът в спрей ще се представи добре като добавка към салати и като мазнина за пържене и печене на месо и зеленчуци. Можете да го използвате за смазване на скара и хартия за печене.
СВОЙСТВА, ПРОДВИЖАЩИ ЗДРАВЕТО - Благодарение на съдържанието на Омега 3 и 6 киселини, както и комплекс от витамини А, D, Е и К, маслината става много по -здравословна от другите популярни мазнини.
ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ - Използвайки зехтина в спрей, можете да ограничите размера на мастната порция, благодарение на което продуктът остава по-дълъг и е достатъчен за дълго време.
ИДЕАЛНО ЗА ЛИЦА НА ДИЕТИ - Зехтинът подпомага работата на храносмилателната система и се представя перфектно при хора, които се справят със затлъстяването и диабета.

Разклатете леко бутилката преди употреба. Преди употреба напръскайте един слой масло на разстояние около 20 см разстояние директно върху тигана, решетката, листа за печене, преди да поставите храната и да загреете предмета.

Още от категория Спрейове за готвене

 • Cooking Spray / Coconut
  Cooking Spray / Coconut
  250 мл
  14,95 лв.
 • Cooking Spray / Butter
  Cooking Spray / Butter
  250 мл
  14,95 лв.
 • ВИЖ
  ВСИЧКИ