Свържи се с нас: +359 890 564444 | e-mail: OFFICE@OSTROVIT.BG
ВХОД | РЕГИСТРАЦИЯ
OstroVit

ВХОД

Email
Паролаили

Fenugreek Extract / Powder

No.37928
Разфасовка100 грама, 166 Дози
Цена24,95 лв.
Количество
Висококачествени съставки
Лабораторно тествани
Най-добра цена гарантирано

Информация

Екстрактът от сминдух OstroVit е универсална хранителна добавка, която може да подпомогне при хора, страдащи с храносмилателни проблеми и повишен холестерол или висока кръвна захар. Благодарение на високото съдържание на витамини, минерали, сапонини, флавоноиди и други важни съединения, екстрактът от сминдух може също да допринесе за укрепване на имунитета. Търсите ли добавка, която може да поддържа вашата храносмилателна система и да се грижи за вашето здраве? Проверете екстракта от сминдух OstroVit.

Екстракт от семена от сминдух - защо да изберем?
Сминдухът е често срещано за здравето растение, отглеждано в много части на света. Неговите ценни свойства отдавна се използват в азиатската медицина. Семената му регулират множество процеси в организма и го укрепват отвътре.

Благодарение на високото съдържание на аминокиселини и полифеноли, редовното използване на семена от сминдух минимизира нарастването на глюкозата в кръвта след хранене. Плюс екстрактът може да регулира нивото на холестерола и да повлияе на темповете на трансформации в черния дроб. Фибрите, включеи в продукта, помагат загубата на тегло и намаляването на глада. Освен това сминдухът има антибактериални и противоотечни свойства, както и ускорява регенерацията на тъканите. Изберете хранителна добавка OstroVit Fenugreek Extract, ако:

-страдате от проблеми с храносмилането и дефекацията
-справят се със стомашни язви
-имате висок холестерол или захар в кръвта
-искате да отслабнете

РЕГУЛИРАНЕ НА ХРАНОСМИЛАНЕТО - Сминдухът стимулира производството на жлъчка и на практика подпомага храносмилането. Той също така покрива лигавицата на храносмилателния тракт и може да регулира цикъла на дефекация.
ВИСОКО СЪДЪРЖАНИЕ НА ФИБРИ - Екстрактът от семена от сминдух съдържа разтворими фибри, благодарение на които можете да се чувствате по-дълго сити и апетитът ви ще бъде намален. Това ще ви помогне да влезнете във форма.
БЕЗОПАСЕН СЪСТАВ - Нашият продукт е лишен от пълнители, оцветители, антислепващи агенти и консерванти. Екстрактът от OstroVit е 100% веган, можете да бъдете сигурни в това.
ЛЕСНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - Екстракт от Сминдух е едно от най-удобните решения на пазара. Всичко, което трябва да направите, е да вземете две порции от продукта приети с вода, докато се храните. Пакетът включва мярка, използвана за измерване на необходимото количество от продукта.

Още от категория Билкови екстракти

 • Ashwagandha 700 mg / Vege
  Ashwagandha 700 mg / Vege
  60 капсули, 60 Дози
  23,95 лв.
 • Milk Thistle 700 mg / Vege
  Milk Thistle 700 mg / Vege
  30 капсули, 30 Дози
  6,95 лв.
 • Berberine 500 mg
  Berberine 500 mg
  90 Таблетки, 90 Дози
  23,95 лв.
 • Milk Thistle 700 mg / Vege
  Milk Thistle 700 mg / Vege
  90 капсули, 90 Дози
  16,95 лв.
 • ВИЖ
  ВСИЧКИ